AnnaSimone.dk - vort familiære univers

 


fest 2011

 


forside


familiens data


familiefesterne

beretninger
gamle billeder og materiale

.. og så er der også lige...

 

Familiefest

2011

Kommentarer - de nyeste øverst

   
   
31/8 Kh. Elisabeth Jeg skal - med en venlig hilsen - melde afbud fra min mor. Alene turen til Bogø er i overkanten for hende- og hun har udtrykkeligt bedt om ikke at skulle deltage.
15/8 Andreas Toph Ras Jeg kan ikke svare på om jeg kan være med i weekenden eller ej, da jeg er med i et band, hvor der pt. arbejdes på at fastlægge datoer til indspilning. Bl.a. er disse datoer i spil, og det går langsomt i øjeblikket med nå frem til endelige datoer. Jeg er derfor ikke sikker på at jeg har et svar til den 31.
12/8 Anna Ja det er jo traditionen tro lykkedes mig at få en arbejdsrejse netop der - denne gang er det Boston og jeg regner først med at være hjemme lørdag aften - muligvis i tide til at kommen ned om aftenen, hvis I kan bære over med mit jet-laggede udseende, men det ved jeg først når jeg har booket billetten. Til gengæld har jeg aftalt med min far at han medbringer børnene, så er de da repræsenteret :-)
11/8 Elisabeth og Clara
Tak for invitationen til Bogø. Jeg må dog melde afbud på Claras og mine vegne, da kalenderen ikke rigtig kan gå op den weekend.
Jeg synes altid det er hyggeligt at mødes med mine fætre og kusiner, og jeg håber at møde mange af jer, når Else fejrer sin 90 års fødselsdag i september-
10/8 Niels, Christina, Joachim, Casper og Hannah 
Tak for invitationen, og undskyld vi først svarer nu. Det er endnu ikke lykkedes os at finde ud af om nogen af os kan få fri fra arbejde i den pågældende weekend, og da Hannah oveni har fødselsdag om fredagen, har vi ikke ville binde os op på for meget. Jeg tror derfor med beklagelse vi må melde afbud til arrangementet. Det lyder ellers godt og er et rigtig godt initiativ.
Også mange tak til Nils for de telefonsamtaler og kort, det er virkelig dejligt at høre fra ham. Det er endnu ikke lykkedes os at sende noget tilbage til Nils (en af vores store dårlige samvittigheder), men desværre lider hele vores familie noget under at vi finder vores hverdag med tre børn og syv arbejdsdage om ugen lidt hektisk.
Hils både den nære og store familie fra os
9/8 Camilla, Anders og Anette - Vi tager på efterårsferie tidligt søndag morgen og vil derfor køre hjem lørdag aften/nat.
Vi glæder os til at se jer - tak for den gode indsats!
9/8 Brynhild
Jeg må melde fra på både Anders og mine vegne.
Vi kan ikke få det til at nå sammen – desværre.
Jeg håber I får en god weekend.
Du må hilse den kære familie.
Kærlig hilsen
9/8: Kristoffer Toph.R Jeg må desværre meddele at jeg ikke kan komme alligevel da jeg siden
sidste udmeldingsrunde har fået to jobs i kalenderen den weekend.
Jeg håber I får en fest, og husker at fyre den af ;-) !!
KH
Kommentarer fra foråret 2011:
Jens Christian og Rikke

Vi dvs. Jens Christian og Rikke kommer kun lørdag, og bidrager gerne med noget, som I bestemmer.
Børnene kommer ikke.

Preben og Karen Tak for indbydelsen, vi regner med at komme ! Jeg vil gerne hjælpe med maden.
Há det godt ! Kærlig hilsen
Anders, Annette & Camilla
Vi takker for den tilsendte invitation og glæder os til at se hele banden igen. Vi vil derfor gerne forhåndstilmelde 3 stk. til weekendens hygge.
Stine (og Agnes, Alberte, Tobias og Anders)
Vi må desværre melde afbud til familiefesten, da Anders' forældre har 40års bryllupsdag i netop den weekend (og det skal fejres).
Vi håber i får en rigtig dejlig weekend
Annemette, Thomas,
Josefine, Freja
Vi (Thomas, Anna Mette, Freja og Josefine) regner bestemt med at komme til festen (med forbehold for gymnasiefester og lignende totalt uforudseelige forhold - til den tid har vi to gymnasiepiger).
Vi vil gerne bidrage til weekendens program med: glæde. 
Vi foreslår i øvrigt: ikke noget specielt lige nu..... 
Men jeg (AM) har stor tillid til jer. I øvrigt er det virkelig godt at I signalerer at arrangementet også er for de unge! Bliv ved med det. Det var virkelig hyggeligt sidste gang, at de var med.
Ulf, Suzanne og Manassie Det lyder OK men lidt trangt. Lad os høre nærmere.
Vi foreslår i øvrigt at fremtidige fester ikke lægges i forbindelse med efterårsferien.
Heidi (og Daniel) Hvis vi kan bidrage så vil vi gerne men jeg går ud fra at vi kommer nok til at snakke med en del af udvalget før weekenden selve, så det kan vi så tage senere.

Sidst opdateret d. 02. september 2011 21:13

Højre side

Skriv til Ellen, hvis du har kommentarer, tilføjelser, gode forslag, idéer til indhold/layout eller rettelser.